Ansatte

Ansatte

Aleksandra

Eier og daglig leder
Aleksandra er eier og daglig leder av Sometimes Pole Studio. Hun instruerer ikke i pole, men har tatt en rekke pole sertifiseringer og kurs, blandt annet X-pert sertifisering Level 1-4 og Its Poleart Instruktørsertifiserg. Aleksandra jobber for det meste med admin og videreutvikling av selskapet, men kan av og til sees på studio i Lillestrøm. I tillegg til å jobbe på Sometimes, er hun også styreleder for Norges Pole Sport Forbund og arrangør av Norgesmesterskapet i polesport. I fjor arrangerte hun også Pole Theatre Scandinavia i Oslo. Aleksandra har dømt flere nasjonale og internasjonale pole-konkurranser. Blant annet er hun en IPSF-sertifisert dommer og har vært dommer for Verdensmesterskapet i pole sport.

Camilla

Senterleder og Instruktør
Camilla er senterleder for studioet i Tønsberg og Lillestrøm. Det er som regel hun du får svar på mail osv fra 🙂 Hun holder for det meste til i Tønsberg men vil være å se i Lillestrøm noen ganger i måneden. Camilla begynte med pole i begynnelsen av 2017, og har deltatt på Its Poleart instruktørsertifisering samt workshop med store pole stjerner som Marion Crampe og Evgeny Greshilov. Camilla holder Pole 1 og Pole 2 kurs, samt drop-in klasser som Lyrical Pole og Streching. Ved siden av Sometimes jobber Camilla som personlig trener på Evo Fitness. Hun har en bachelor i Idrettsvitenskap fra Norges Idrettshøgskole og er utdannet Performance Specialist fra Scandinavia Top Team. Camilla har drevet med ulike dansestiler fra tidlig alder, men seneste tiden har lidenskap for kitesurfing tatt mest tid. Endelig er dansen tilbake i livet, og hun elsker å få dele sin egen lidenskap for Poledance gjennom å instruere.

Heidi

Instruktør
Heidi begynte med pole fitness våren 2012, og ble instruktør høsten samme året. Hun har It's Pole Art -sertifisering innen pole, samt Spin City -sertifisering innen aerial hoop, i tillegg til å ha deltatt på mange andre kurs og workshops. Heidi instruerer alle typer kurs og klasser i Lillestrøm. Hun liker å fokusere på styrke og teknikk i timene sine, men også på at alle skal ha det moro mens de trener! Hun elsker også å danse lyrisk dans til rolige sanger, og blir lykkelig av å bare sette på en sang hun kan improvisere i fri flyt til. Utenom pole driver Heidi mye med musikk, hun har spilt fløyte siden 1997, og studerer musikk, engelsk og pedagogikk. I tillegg er hun veldig glad i alt som har med gaming og nerdekultur å gjøre, så i timene hennes må du forvente å høre litt musikk fra spill og filmer i blant.

Christine

Instruktør
Info og bilde kommer snart

Silje

Instruktør
Silje startet med pole i 2010 og har instruert i pole siden 2017, etter at hun fullførte Xpert sertifisering Level 1&2. Silje underviser i pole 1 og pole 2 kurs i Oslo, Lillestrøm og Tønsberg, samt at hun av og til vikarerierer på streching og yogafusion. I 2016 deltok Silje i Norgesmersterskapet i pole sport. Utenom om pole har Silje jobbet mye med søm og kostymer til teaterforestillinger. Trenger du en kostyme til en pole konkurranse eller forestilling så kan du bestille en spesialdesignet av henne 😉 Silje er veldig glad for å få jobber på Sometimes og ha muligheten til å være med å spre interessen for pole, mestringsfølelse og treningsglede.