Utdrikningslag

Utdrikningslag

Vi tilbyr den perfekte aktiviteten for deres utdrikningslag i Lillestrøm. Pole dance passer også godt til bursdager, jentekvelder, teambuilding eller kick off. Når dere ankommer våre freshe loklaer sentralt i Lillestrøm, vil våre flinke og engasjerete instruktører sørge for at vi sammen skaper et minne for livet!

Opplev en dag dere sent vil glemme. Pole dance er en veldig populær aktivitet for utdrikninglag, og dette med god grunn. Her henger latteren løst, mens dere prøver dere på bevegelser dere aldri trodde dere skulle gjøre rundt en dansestang.

Alle deltar på en udervisningstime spesialdesignet for å skape god stemning og godt utgangspunkt for resten av kvelden. Vi begynner med en kort oppvarming før dere vil lære noen grunnleggende moves og spins som til slutt settes sammen til en sexy og morsom rutine. Mot slutten av timen velges det et kostyme til bruden/brudgommen fra vårt kostymeskap, før den heldige må vise hva hun/han har lært i form av et show for resten av gruppa. Husk å ta med kamera, så dette øyeblikket kan foreviges 😉 På Sometimes Pole Studio er bruden/brudgommen i fokus, samtidig som hele gruppen er med på moroa. Vi garanterer at dere vil dra herfra med et smil om munnen.

Ingen forkunnskaper er nødvendige, her kan alle være med!
Ta på dere behagelige klær og vi danser barbeint. Om dere ønsker kan dere ta på shorts, men dette er ikke et must.

Book ditt utdrikningslag her eller send oss en mail: pot@sometimes.no